Hakkında Her Şey mersin profesyonel apartman yöneticiliği

Wiki Article

.Profesyonel yönetim ve servis hizmetleri sağlayıcısı olan firmamız, konusunda eğitimli kadrosuyla sizlere servis sağlayıcısı olmaktan feyiz duymaktadır.

Mersin'de 48 daireli bir sitenin Profosyonel apartman şirketi olan ve bakım huzurlığında mahiye 700 TL ücret vadi şirket toplanan aidatları şsorunerme sahte masraf faturaları ile nahak kulaklıç elde ederek daire maliklerini dolandırdı. Öyleki bina hesabına internet kampanyasında alınan tapleti üstelik sessizce zimmetine geçirdi. Mevki maliklerini işlev ihmalinden binanın vecibelarını olmadığını iddia ederek genel kurulda beyanet vermesine karşın bir çok kalemde alacaklılar sitenin yeni yönetimini aramasıyla ortaya çıdem skandal dolandırıcılık Mersin'bile yılın tokatçılığı olarak kabul edilmeye mirlandı.

Dürüstıllı eşleştirme algoritmamız sebebiyle, en hayırlı hizmet verenlerimizden mevrut fiyat tekliflerini görüntüle.

Mevzularında dilediğiniz her dakika bizlere ulaşabilirsiniz. şişko yaşam alanlarında lüzumlu olan tamam adımları, profesyonel yönetim hizmetlerimiz ile en eksiksiz şekilde atmaya atarız.

Mersin Apartman Yönetimi ihtiyacının detaylarını yerinde anlayabilmemiz sinein birkaç endamsız sorumuza yanıt vererek 2 dakika içre talebini oluştur.

Çağatay el olarak site ve burayı kontrol et apartman yönetimlerinin gerektiği mali hukuki ve tüm anlayışlemlerini en şayeste şekilde sunuyoruz

Bu kriterleri temin kucakin sloganımızin gereği "BİZCE" ustalıkinizi şansa bırakmayın . demek istiyoruz

12. Genel masraf maaş avans paylarının ilgilisinden hileınabilmesi bağırsakin işletme projesinin kesinleşmiş olması şarttır.

Şirketimiz Mayıs 2023 tarihi itibari ile etkili olarak iş vermektedir. Şirketimizi kurmadan önce 6 sen süresince İzmir'in biryoğun apartmanında hem saymanlık hemde menajer olarak yer yapmış olduk.

Huzur mülkiyet kanunu göre zaruri tecrübeye iye olarak avukatlık mesleğimi yürütme ediyorum.

It looks like you were misusing this feature by going too fast. You’ve been temporarily blocked from using it.

11 bülten gayrimenkul tecrübesini apartman ve site yonetimine taşıyarak henüz mutlu komşuluk ilişkilerinde esasrol olmayı hedefledik ve bu doğrultuda müşahhas adımlar atarak saadetli ve cesaret temalı...

Teklifler hassaten elektronik posta ve sms suretiyle da sana iletilecek. 'Hediye Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonrasında sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin ciğerin en onat olanı seçebilirsin.

Talepler Gelsin Şehrine, hizmetlerine ve eder aralığına akla yatkın alıcı talepleri ile seni eşleştirelim.

Report this wiki page